Hoe kan ik een huur- of voorloopauto aanvragen?

U kunt een huur- of voorloopauto aanvragen via My Fleet Manager of via info@mhcmobility.nlKlik hier om naar My Fleet Manager te gaan.

Bij MHC Mobility kunt u gebruik maken van een voorloopauto, terwijl u in afwachting bent van uw lease auto. Zo kunt u zorgeloos de levertijd overbruggen tegen leasetarief. Klik hier voor de voorwaarden. Prettig geregeld.

De voordelen van een voorloopauto zijn:

  • Direct vervoer zodra uw lease auto besteld is
  • Ruime voorraad, dus altijd een geschikte auto voor u
  • Een voorloopauto is altijd goedkoper dan een huurauto. Voor een huurauto rekent u namelijk per dag of per week af. In het geval van een voorloopauto, betaalt u het leasetarief i.p.v. huurtarief. Een stuk goedkoper dus!
  • Aantal (contract)kilometers is gelijk aan het leasecontract voorwaarden
  • U kunt alleen als klant gebruik maken van een voorloopauto
  • Het voorlooptarief is geldig tot 3 maanden terug, vanaf datum ondertekening contract
  • U kunt standaard een auto uit een klasse kleiner rijden tegen leasetarief of een gelijkwaardige klasse tegen het leasetarief +10%

Indien u geen verzekering en/of vervangend vervoer heeft opgenomen in het leasecontract, dan geldt er een toeslag

Bijtelling

Bijtelling is van toepassing op elke auto van de zaak die ook voor privé doeleinden gebruikt wordt. Het maakt in dat geval niet uit of deze auto geleaset/gehuurd is of dat de auto eigendom is van de werkgever. Er moet in deze periode bijtelling berekend worden over de fiscale waarde van de tijdelijke auto.

Er hoeft geen dubbele bijtelling betaald te worden, indien u gebruik maakt van een voorloopauto. Wel is het formeel gezien verplicht de bijtelling tijdelijk aan te passen.

Voorloopauto nodig?

Bent u op zoek naar een voorloopauto? We helpen u graag op weg!